Sebastiaan

Studiebegeleider/studentencoach

Sebastiaan put energie en inspiratie uit het begeleiden van studenten tijdens hun studie. Hij helpt studenten graag om tijdens hun studie het beste uit zichzelf te halen. Daarbij houdt hij de procesgang van het begin tot het eind nauwkeurig in de gaten.

Hij richt zich op vakken die betrekking hebben op kosten- en winstvraagstukken, de budgetcyclus, beoordelingssystemen, wet- en regelgeving binnen het jaarrekeningproces en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Sebastiaan heeft de master Accounting & Control, met specialisatie Controlling, aan de Vrije Universiteit afgerond. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in Management Control en de postdoctorale opleiding Controlling afgerond.

In het kader van deze laatste opleiding heeft hij een onderzoek verricht naar de invloed van financiële- en niet-financiële maatstaven op beoordelingssystemen van grote Nederlandse bedrijven. Hij zijn scriptie geschreven over strategie-implementatiesystemen binnen het midden- en kleinbedrijf.

Voordat hij de overstap maakte naar het onderwijs, waarin hij als docent, scriptiebegeleider en onderwijsontwikkelaar aan de slag is gegaan, heeft Sebastiaan als financieel consultant en controller gewerkt. Ook heeft hij een huiswerkbegeleidingsbureau gehad dat als doel had om studenten met financieel-economische vakken te helpen.