Lisa

Studiebegeleider/studentencoach

Lisa is goed in het creëren van rust en kalmte. Zij kan je helpen om bijvoorbeeld samen het overzicht van je studie terug te vinden. Ook kan zij je coachen en helpen om bijvoorbeeld een goede structuur aan te brengen en de knelpunten op te lossen.

Lisa studeerde psychologie aan de Universiteit van Leiden en heeft een Master in de Klinische Neuropsychologie afgerond. Daarna is zij gepromoveerd aan het VU Medisch Centrum. Het onderwerp van haar proefschrift was “Evaluation and implementation of personalized dementia care”. Tijdens haar promotieonderzoek heeft Lisa ervaren hoe belangrijk het is om goede begeleiding tijdens je onderzoek te krijgen. Dat zij nu een goede begeleiding kan teruggeven aan andere studenten is voor haar belangrijke motivatie om bij snelafstuderen.nl te werken.

Lisa kan je als studentencoach helpen als je problemen ervaart die ervoor zorgen dat je tegen moeilijkheden in je studie aanloopt, zoals:

  • Problemen met studiemotivatie, plannen en studeren (bijvoorbeeld niet gemotiveerd zijn of geen plezier meer in studeren hebben, uitstelgedrag, moeite om een goede planning te maken en overzicht te houden, moeite om prioriteiten te stellen);
  • Faalangst (bijvoorbeeld overmatig piekeren over een tentamen of presentatie, dichtklappen, spanningsklachten, niet goed kunnen concentreren, perfectionisme);
  • Persoonlijke problemen (bijvoorbeeld gebrek aan zelfvertrouwen, algemeen ontevreden zijn met jezelf, somberheidsklachten, moeite met sociale relaties, moeite om thuissituatie en studie te combineren).