Emma

Match Maker/studentencoach

Emma heeft dankzij haar uitgebreide ervaring met het begeleiden van scholieren en studenten oog voor individuele behoeften. Samen met jou kijkt ze wat jouw problemen zijn en hoe je die met de juiste ondersteuning kunt aanpakken.

Emma heeft haar bachelor Liberal Arts & Sciences afgerond aan de University College Maastricht en de Universiteit van Montréal. Vervolgens heeft ze een master Human Decision Science (gedragseconomie) in Maastricht gevolgd en een semester aan de Master in Management gestudeerd van ESCP Europe in Parijs. Emma heeft haar master afgerond met een onderzoek naar nieuwe toepassingen van bestaande matching theorieën. Tijdens dit onderzoek heeft ze een wiskundig-economisch model gemaakt dat het plaatsen van veroordeelde criminelen in gevangenissen in Nederland standaardiseert.

Naast het begeleiden van studenten is Emma op dit moment ook roeister bij Project 2020: een trainingstraject richting de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Het doel van dit project is om goud te gaan halen in de Vrouwen Acht.