Hulp bij planning en structuur

Waarschijnlijk is je studententijd een enerverende periode waarin je niet alleen veel kennis opdoet, maar ook veel nieuwe mensen leert kennen. Je studie krijgt daardoor niet altijd de hoogste prioriteit, waardoor je onvoldoende tijd overhoudt om je examens en tentamens succesvol af te ronden.

Het kan demotiveren als het veel tijd kost om de belangrijkste informatie uit leerstof te selecteren. Ook als je dagenlang aan het blokken bent, terwijl je medestudenten op het terras in de zon zitten, kan de moed tot in je schoenen zinken.

Om je studietijd leuk te houden en om gemotiveerd te blijven zijn een goede haalbare planning en een duidelijke structuur van belang. De begeleiders van Lokaal10 hebben ruime ervaring met het plannen en structureren van taken en kunnen je daarom helpen bij het maken van een schema waarmee je je zo effectief en efficiënt mogelijk op de toetsingsmomenten kunt voorbereiden. Dit zorgt voor minder stress en bovendien houd je tijd over voor je sociale leven.

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van een realistische plannen en het creëren van structuur? Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

planning en structuur