Studiehulp in Amsterdam

Kennismaking bij Lokaal10

Ben je zoek naar studiehulp in Amsterdam? Dan ben je bij Lokaal10 aan het juiste adres! Studiebegeleiding in Amsterdam kan noodzakelijk zijn wanneer je met spoed op zoek bent naar hulp om je studie op de rit te krijgen. Ook extra uitleg voor de moeilijke onderdelen voor een belangrijk tentamen horen bij de studiehulp. Voor studenten van Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam is onze locatie aan het Weesperplein op loopafstand. Voor de studenten van InHolland en Vrije Universiteit Amsterdam zijn wij makkelijk te bereiken vanaf metro- en tram halte Weesperplein. Na je college ben je dus in mum van tijd bij onze locatie in hartje Amsterdam!

Directe beschikbaarheid

Bij ons plan je makkelijk en snel je eerste kennismakingsgesprek in. Na dit gesprek staat een team van begeleiders direct voor je klaar. Of je nu op zoek bent naar 1-op-1-bijlessen of hulp met plannen, graag kijken wij samen met jou hoe jij het snelst bent geholpen. Wij werken dus niet met een wachtlijst. Mocht je je afvragen of wij een begeleider beschikbaar hebben voor een specifiek vak? Neem dan gerust contact op via 020 – 760 88 59 of stuur een WhatsApp berichtje naar 06 – 473 069 31.

Beter te vroeg dan te laat.

Hoe eerder jij aan de bel trekt voor studiehulp hoe sneller wij voor je in actie kunnen komen. Merk je aan het begin van het blok dat je moeite hebt met een vak? Wacht dan niet te lang met het zoeken van de beste studiehulp bij jouw specifieke uitdaging.

Op onze locatie zijn alle faciliteiten beschikbaar om je goed voor te kunnen bereiden op je tentamens. In ons StudieLab studeer je aan de hand van een planning en begeleiding van ervaren docenten. Kortom, de ideale studieomgeving om tijdens het studeren ook vragen te kunnen stellen!
Wil je snel studiehulp? Plan hier gratis kennismakingsgesprek in.

Schrijf je hier in!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Schrijf je nu in voor een gratis kennismaking en bekijk jouw mogelijkheden!