Studiebegeleiding in Amsterdam

Op zoek naar studiebegeleiding in Amsterdam?

Professionele studiebegeleiding in Amsterdam, dé studentenstad van Nederland, vind je bij Lokaal10! Amsterdam heeft voor iedere student een onvergetelijke tijd te bieden! Hier wil je natuurlijk volop van genieten zonder je druk te hoeven maken over je studie. Dat begrijpen wij.

Met studiebegeleiding bij Lokaal10 kun je rustig studeren

De drukke studentenstad heeft zijn voor- en nadelen. In het bruisende centrum en rondom de hogescholen en universiteiten is het vaak erg lastig om een rustige studieplek te vinden. In vele cafeetjes is het te druk om je te kunnen concentreren en de bibliotheek zit altijd vol. Een goede studieplek is de basis van om voldoendes te halen tijdens je studie. Het StudieLab van Lokaal10 biedt een rustige en inspirerende omgeving die van alle gemakken voorzien is. De studieplekken zijn zo ingericht dat je niet snel bent afgeleid wordt tijdens het studeren. Doordat de studiebegeleiders ook bijles geven op kantoor is er een productieve sfeer waar jij je optimaal kunt concentreren. In ons StudieLab is altijd een begeleider aanwezig die jou op weg helpt én aan wie je vragen kunt stellen. Zo is de studiebegeleiding dus altijd binnen handbereik.

Lees hier verder over het StudieLab 

Studiebegeleiding als extra voorbereiding op jouw tentamens

Een goede studieplek is nodig om voldoendes te scoren en daarbij is de juiste begeleiding erg belangrijk. Van onze studenten horen we vaak dat de begeleiding vanuit de opleiding niet inhoudelijk toereikend is. Onze begeleiders helpen jou met dat stukje extra. Of je nu op zoek bent naar een inhoudelijke bijles voor dat lastige vak of op zoekt bent naar studiecoach, bij ons ben je aan het juiste adres.

Plan een kennismaking in om ons beter te leren kennen en te ontdekken welke studiebegeleiding het best bij jouw wensen past.

Bekijk hier onze studiebegeleidinglocatie.

Schrijf je hier in!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Schrijf je nu in voor een gratis kennismaking en bekijk jouw mogelijkheden!