Studiebegeleiding HBO

studiecoaching

Studiebegeleiding op het HBO?

Studiebegeleiding op het HBO zorgt voor overzicht in de bergen boeken, eindeloze essays, veel colleges mét huiswerk en de groepsprojecten! Een studie in goede banen leiden is namelijk een behoorlijke klus waarbij je het overzicht al snel uit het oog kunt raken. Met begeleiding van een persoonlijke en professionele studiecoach heb je binnen no-time alle vakken weer op de rit en kun je weer volop genieten van het mooie studentenleven.

Studiebegeleiding van een HBO studiecoach

Door samen met jouw studiecoach prioriteiten te bepalen en deadlines te stellen krijg je binnen een aantal uur weer grip op je studie en studieresultaten. Een studiecoach helpt je bij het maken van een goede planning, is de stok achter de deur en geeft tips en concrete feedback op jouw vragen. Het is verder ook mogelijk om inhoudelijke begeleiding te krijgen zodat je nog sneller klaar bent met studeren. Een studiecoach kan samen met je bepalen hoelang en hoevaak de begeleidingssessies nodig zijn.

Specialistische studiebegeleiding voor HBO studenten

Heb je dyslexie, faalangst of concentratieproblemen? Dan heb je baat bij goede specialistische studiebegeleiding. Onze begeleiders zijn opgeleid om studenten te begeleiden bij de veel voorkomende problemen bij studenten. Door verschillende technieken aan te leren kun je na een aantal lessen snel zelf weer aan de slag. Door regelmatig een afspraak in te plannen met je studiebegeleider weet je zeker dat je gedurende de hele studie op het juiste pad  blijft. Bekijk hier ons team van studiebegeleiders.

Wil je met onze HBO studiebegeleiding snel weer grip op je studie krijgen en weten waar je aan toe bent? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Schrijf je hier in!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Schrijf je nu in voor een gratis kennismaking en bekijk jouw mogelijkheden!