Meestgestelde vragen

Hoe ziet het kennismakingsgesprek bij Lokaal10 eruit?

Het kennismakingsgesprek vindt plaats op onze locatie in Amsterdam aan het Sarphati Plaza en wordt gevoerd door één van onze Match Makers. Doel van dit gesprek is om jou zo goed mogelijk te leren kennen en erachter te komen hoe wij jou het beste kunnen helpen bij jouw studie. Tijdens dit gesprek krijg je direct een advies over jouw mogelijkheden bij Lokaal10. Na het gesprek wordt de begeleider uitgekozen die het beste bij jou past en de meeste kennis heeft van jouw specifieke vakgebied.

Wat doet een begeleider van Lokaal10 precies?

Onze begeleiders ondersteunen en begeleiden jouw proces van A tot Z. Samen met jouw persoonlijke begeleider stel je een plan op om jouw gewenste doelen te behalen. Zo geeft  en geeft hij of zij inhoudelijke bijles. Tevens stemmen jullie samen af wanneer de volgende afspraken worden gemaakt. Je begeleider is jouw contactpersoon voor al je vragen.

Voor welk type student zijn de 1-op-1-bijlessen bedoeld?

De 1-op-1-bijlessen bieden wij aan alle mbo- hbo- en wo-studenten. We hebben begeleiders beschikbaar die jou op ieder niveau bijles kunnen geven voor vrijwel ieder vak. Mocht je twijfelen of we een geschikte begeleider voor jou hebben, neem dan contact met ons op via 020 – 760 88 59.

Hoe ziet een 1-op-1-bijles eruit?

De 1-op-1-bijles wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Heb jij vragen over tentamenstof dan legt je begeleider de stof stap voor stap uit. Tevens geeft hij of zij advies en tips om zo goed mogelijk de studiestof in je op te nemen. Na de eerste bijles wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Is het mogelijk om bijles in de avonduren of in het weekend te krijgen?

Jazaker, bijles in avonduren of in het weekend behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard moet je dit samen met je begeleider afstemmen en in plannen. Geef tijdens het kennismakingsgesprek aan of je hier behoefte aan hebt zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Wat is het verschil tussen een studiebegeleider en een studiecoach?

Een studiebegeleider helpt jou intensief met je studie, bijvoorbeeld aan de hand van inhoudelijke 1-op-1-bijles. Een studiecoach helpt jou met specialistische begeleiding zoals begeleiding bij dyslexie, faalangst of concentratieproblemen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de 1-op-1-bijlessen staan overzichtelijk weergeven in onderstaand schema. Afhankelijk van het totaalbedrag is het mogelijk om in termijnen te betalen.

Heb je een andere vraag die hier niet bij staat? Neem gerust contact met ons op via 020 – 760 88 59 of stuur een WhatsApp bericht naar 06 – 47306931

Prijzenlijst lokaal10

Schrijf je hier in!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Schrijf je nu in voor een gratis kennismaking en bekijk jouw mogelijkheden!