Bijles voor studenten aan de universiteit

Studeer jij aan de universiteit en loop je vast bij de lastige vakken? Bijles bij Lokaal10 kan de uitkomst bieden. We helpen zowel studenten die al meerdere keren voor een vak zijn gezakt als studenten die een echt top cijfer willen halen. Kortom, de bijles op maat van Lokaal10 ondersteunt je in jouw specifieke behoefte. Door de hoeveelheid tentamenstof waarmee je als universitair student te maken krijgt is het soms lastig om het overzicht te behouden. Door 1-op-1-bijlessen van Lokaal10 krijg je snel dit overzicht terug, kun je efficiënter studeren en krijg je moeilijke onderwerpen rustig uitgelegd. Aan de hand van jouw struikelvak zoeken wij graag een passende bijlesdocent voor je uit!

(her)tentamens halen!

Tijdens de 1-op-1-bijles staat persoonlijke aandacht centraal. Samen met je bijlesdocent werk je in een bepaalde periode naar je einddoel. Uiteraard is het efficiënter om direct aan de bel te trekken wanneer je merkt dat je moeite hebt met een vak. Door ruim voor je tentamen de bijlessen te starten is er namelijk meer ruimte om de studiestof effectief uit te leggen en te herhalen. Je bijlesdocent neemt dan de tijd om je goed voor te bereiden op de specifieke moeilijkheden en uitdagingen van jouw (her)tentamen(s).  

Om te achterhalen hoe wij jou het beste kunnen helpen, plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Onze MatchMaker brengt tijdens dit gesprek jouw specifieke vragen zo goed mogelijk in kaart zodat we de juiste bijlesdocent aan jou kunnen koppelen. Ook geven we tijdens dit gesprek advies over het aantal uren bijles wat wij verwachten dat je nodig hebt.

Schrijf je hier in!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Schrijf je nu in voor een gratis kennismaking en bekijk jouw mogelijkheden!