Bijles voor MBO studenten

Volg jij een opleiding op MBO niveau en kun je bijles gebruiken voor bijvoorbeeld, Nederlands, Engels, bedrijfsadministratie of een ander specifiek vak? Dan helpen onze professionele bijlesdocenten jou met het behalen van een voldoende!  

Theoretische vakken

Of je nu een MBO niveau 2, 3 of 4 opleiding volgt, onze bijlesdocenten staan voor je klaar.. Voor vrijwel iedere opleiding kunnen wij studenten begeleiden met de theoretische vakken. Aan de hand van 1-op-1-bijles geven wij uitleg over jouw specifieke struikelvak. Op een rustig tempo worden de belangrijkste onderdelen besproken en uitgelegd. Begrijp je de theorie goed maarheb je  meer moeite met het maken van verslagen? Ook kunnen wij je ook uitstekend begeleiden. De bijlessen vinden plaats op ons kantoor aan het Weesperplein in Amsterdam dit is een rustige locatie waar jij je optimaal kunt concentreren.

Hogere cijfers

Als je na het afronden van je MBO opleiding verder wilt studeren aan een HBO instelling kan je cijferlijst een belangrijke rol spelen. Sommige HBO opleidingen eisen van studenten zonder HAVO diploma maar met een MBO diploma dat zij hoge cijfers hebben voor vakken zoals Nederlands, Engels en wiskunde. Deze eisen worden specifiek per studie gesteld. Onze bijlesdocenten zijn erin getraind om het beste uit studenten te halen en kunnen jou dus goed helpen met het behalen van hogere cijfers.

De bijlessen worden aangeboden in verschillende pakketten. Aan de hand van jouw vraag geven wij graag advies over welk pakket het beste bij je past. Dit advies geven wij tijdens het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt een hier een kennismakingsgesprek aanvragen. Mocht je voorafgaand aan het gesprek nog vragen hebben, neem dan telefonisch contact met ons op: 020 – 760 88 59.

Schrijf je hier in!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Schrijf je nu in voor een gratis kennismaking en bekijk jouw mogelijkheden!