Bijles in Amsterdam

Kennismaking bij Lokaal10

Studeer jij aan een van de hogescholen of universiteiten in Amsterdam en ben je op zoek naar hoge kwaliteit bijlessen? Met het team van ervaren begeleiders en studiecoaches staat Lokaal10 voor jou klaar. Onze bijlessen worden altijd  1-op-1 gegeven en vinden plaats op onze locatie aan het Weesperplein in Amsterdam. Doordat je in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek jouw wensen en behoeften qua begeleiding en begeleider bespreekt met een van onze experts, zorgen wij dat de bijlessen specifiek worden afgestemd op jouw hulpvraag

De methode

Lokaal10 is partner van het bekende scriptiebegeleiding bureau SnelAfstuderen. In de afgelopen 12 jaar heeft Snelafstuderen.nl al meer dan 3.500 studenten succesvol mogen begeleiden. Vanuit de studenten in Amsterdam kreeg SnelAfstuderen steeds vaker de vraag of onze begeleiders ook kunnen begeleiden bij het studenten voor tentamens. Met de bijlessen en 1-op-1-begeleiding van Lokaal10 willen we deze vraag graag beantwoorden. Zo zetten we de ervaring van de begeleiders in om ervoor te zorgen dat studenten op een efficiënte manier kunnen studeren.

De bijles

De bijlessen van onze professionele begeleiders worden afgestemd op de specifieke wensen die jij hebt. Hieronder vind je een greep van de meest gehoorde uitdagingen van studenten waar Lokaal10 bijles voor aanbiedt.

  • Moeite met het plannen van de hoeveelheid studiestof
  • Extra uitleg nodig van bepaalde vakken of hoofdstukken
  • Moeite om studiestof snel tot je te nemen
  • Extra begeleiding nodig om structuur aan te brengen in je studie
  • Feedback op verslagen en/of teksten
  • Last van faalangst of dyslexie en daardoor moeite met je studie
  • Last van een hoge studiedruk

Ben je benieuwd of Lokaal10 de bijles kan bieden waar jij naar op zoekt bent?

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens de kennismaking geef jij aan waarmee wij jou het meest kunnen helpen. Deze vragen kun je tijdens het kennismakingsgesprek stellen of je kunt ons telefonische bereiken op 020 – 760 88 59.  Behalve 1-op-1-bijlessen biedt Lokaal10 ook het StudieLab aan. Dit is de ideale plek om, onder begeleiding, je voor te bereiden op tentamens en verslagen te schrijven.

Ben je benieuwd hoe wij jou snel aan voldoendes kunnen helpen? Laat dan een berichtje achter via ons aanmeldformulier, dan bellen wij jou zo snel mogelijk terug!

Schrijf je hier in!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Schrijf je nu in voor een gratis kennismaking en bekijk jouw mogelijkheden!