Bijles HBO

1op1 bijles

Bijles HBO nodig?

Onze bijles speciaal voor HBO studenten zorgt ervoor dat je tijdens het studeren voor de moeilijkste vakken van jouw studie meer zekerheid ervaart. Tijdens iedere HBO studie loop je namelijk tegen bepaalde struikelvakken op. Onze bijlesdocenten begrijpen dat je geen zin hebt om vier keer voor hetzelfde vak te studeren en helpen jou met onze bijles daarom snel en vooral efficiënt en effectief op weg!

Slechts met enkele bijlessen kun je al het verschil maken!  Dus wil jij niet eindeloos boeken lezen maar in onze bijlessen snelle en effectieve studietechnieken leren van onze professionele begeleiders? Vraag dan hier een persoonlijk kennismakingsgesprek aan. Zo haal jij binnenkort ook makkelijk een voldoende voor de moeilijkste vakken.

Propedeuse in 1 jaar

Je eerste studiejaar wil je zo goed en snel mogelijk doorkomen. Dit houdt in dat je alle vakken in het eerste collegejaar moet halen om tijdens de Propedeuse uitreiking aanwezig te mogen zijn. Voor bijna alle studenten van HBO studies is dit, zeker in het eerste jaar na de middelbare school, een uitdagende klus. Maar het is absoluut haalbaar! Een aantal bijlessen per maand maken vaak het verschil. Met onze planning ben jij namelijk goed voorbereid op je eerste studiejaar en schakel je waar nodig op tijd jouw persoonlijke docent in zodat je  je makkelijk voldoendes haalt, ook voor de struikelvakken!

Met onze HBO bijlessen kom je verder!

De druk van vele studies is erg hoog en leraren van hbo studies hebben doorgaans niet de mogelijkheid om jou extra persoonlijke bijles te geven. Onze begeleiders geven ook les op verschillende HBO instellingen in Amsterdam en kunnen zich daarom goed in jouw situatie verplaatsen. De bijlessen zijn dan ook effectief als je hogere cijfers tijdens je studie wilt halen zodat je de stap naar een Premaster goed kunt maken.

Afrondingsfase

Het komt vaak voor dat studenten in hun afrondingsfase nog niet alle vakken behaald hebben. De vakken die blijven liggen zijn doorgaans ook nog de meest uitdagende vakken van de studie. Wij hebben de capaciteit om snel te schakelen en om op korte termijn een persoonlijke bijlesdocent passend bij jouw hulpvraag aan jou te koppelen. Hierdoor loop jij geen studievertraging op en sleep je snel de laatste studiepunten binnen voordat je aan je scriptie begint.

Schrijf je hier in!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Schrijf je nu in voor een gratis kennismaking en bekijk jouw mogelijkheden!